0taun
Fokus ing Bahan Alam
0
Pasokan Bahan Baku Negara Chian
0
Sertifikat
0
Basis Produksi

Babagan awake dhewe

Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd. perusahaan Manufaktur dhuwur-tech, wis darmabakti kanggo riset lan pangembangan, produksi lan dodolan ekstrak tanduran alam, Aktif monosour, Úa.Kita wis setya nyedhiyakake pasokan produk lan layanan inovatif kanggo para pelanggan ing industri farmasi global, perawatan kesehatan, kosmetik lan liya-liyane.

Pusat Produk

Apa Pilih Kita

Kaluwihan produk

Kaluwihan produk

Ruiwo wis nyiyapake telung basis produksi ingIndonesia , XianyanglanAnkang

Keuntungan Teknis

Keuntungan Teknis

Perusahaan kerja sama karoUniversitas Northwest, Pertanian KulonlanUniversitas Kehutanan, Universitas Normal Shaanxi, Shaanxi Pharmaceutical Grouplan unit riset lan pamulangan liyane kanggo nggawe laboratorium riset lan pangembangan lan terus nambah kekuatan lengkap.

Kaluwihan Service

Kaluwihan Service

img

Warta / Pameran

  • Suplemen Diet kanggo Mundhut Bobot Ing Pasar

    Nggolek suplemen diet kanggo mbantu ngilangi bobot?Senadyan mangan sehat, ngethok kalori lan olahraga, bisa dadi angel kanggo akeh wong kanggo entuk asil sing dikarepake.Kanggo nyepetake lelampahan mundhut bobot, sampeyan bisa nimbang njupuk tambahan alam minangka nambah nambah.Kuncine su...

  • Covid-19: Suplemen Penting kanggo Kekebalan Optimal

    Abstrak Apa sampeyan duwe sekuel COVID-19?Wiwit awal COVID-19 nganti saiki, gejala saya tambah akeh, utamane ing wong tuwa lan bocah-bocah, kabar sing ora apik babagan gejala kanthi komplikasi.Mangga mbayar manungsa waé menyang dhokter sawayah-wayah yen sampeyan aran ora nyaman.Kanggo nglawan ...

  • Ekstrak Tanduran Apa Suplemen Nutrisi Paling Apik kanggo Ningkatake Kekebalan?

    Abstrak Ing taun-taun pungkasan, tingkat nutrisi nasional saya tambah saben taun, nanging tekanan urip lan nutrisi seimbang lan masalah liyane luwih serius.Kanthi pendalaman riset babagan fungsi kesehatan bahan mentah panganan anyar kayata nambah kekebalan, luwih akeh panganan anyar ...

Sertifikat